torsdag 14 april 2016

En månad till Grottröj #14

Förlåt! Hur kunde vi missa att skriva ett inlägg här när vi bestämde datumet? Fruktansvärt dålig stil.

Hur som helst så kör vi Grottröj för fjortonde gången den fjortonde maj, om precis en månad. För er som är nya till Grottröj eller känner att ni inte riktigt minns hur det funkar kan jag citera en del av introduktionen som Anders skrev på facebook:

HUR FUNKAR DET EGENTLIGEN?
På lördag 14/5 klockan 10.00 samlas vi i Kloungen på Kulturhuset Klossen. Kloungen är den öppna ytan på övervåningen, intill trappan. Där säger vi arrangörer hej och går igenom lite av det praktiska runt evenemanget (var man kan skaffa mat, vart skräpet ska, och var toaletterna finns till exempel). Klossen är rullstolsanpassad och har hiss och handikapptoalett.

Grottröj är ett knytkalas: de som vill spelleda tar helt enkelt med sig något och får chans att presentera det de har att erbjuda i början av varje pass. Vi delar sedan upp oss så att grupperna blir någorlunda balanserade och så att så många som möjligt får spela något de är intresserade av.
Varje grupp ordnar själva med pauser och matraster men mellan passen (15.30 till 16.30) så har vi lagt in tid för mingel.

Hela evenemanget är drop-in och vi försöker alltid göra plats för de som dyker upp och vill spela, även om det bara är för en timme eller två.
Vi har valt att ha nöt- och jordnötsförbud på evenemanget. Hör av dig om du har någon annan allergi som vi bör ta hänsyn till!


Vi ser fortfarande att det är ungefär samma gäng som spelleder varje Grottröj. Även om vi som gör det tycker om att göra det så skulle det vara väldigt kul att utöka poolen av spelledare en del. Har du funderingar på vad det innebär att spelleda i allmänhet eller spelleda på Grottröj får du gärna höra dela med dig av dem, här i kommentarer eller på facebook. För dig som vill spelleda med känner att det är utmanande finns det gott om stöd och pepp att få!

Den 14 maj ses vi på Klossen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar