tisdag 5 maj 2015

Allt du behöver veta inför Grottröj #10

Om du kan tänka dig att spelleda så försök vara där kring kl 10:00. Schemat ser ut som följer:
10:00 - 15:30: Välkommen + Pass 1
15:30 - 16:30: Matpaus
16:30 - 22:00: Pass 2, varje grupp tar paus vid behov
22:00 - hemgång: Nattpasset


Vi har infört ett nöt-förbud på konventet. Eftersom vi inte känner till alla deltagare och deras allergier på förhand och nötdamm kan vara luftburet så känns det snällast mot eventuella allergiker.

Det verkar bli tårta den här gången också. Det är inte organiserat från oss arrangörer, men tårtsuget verkar ha bitit sig fast. Har du allergier men ändå önskar ta del av tårtätandet så fråga för all del i eventet på facebook eller kommentarerna här så kanske det finns hopp även för dig!

Vi kommer vara duktigare på att städa den här gången. Efter tidigare Grottröj har vi ibland trott vi har varit duktiga men sedan fått veta att vi inte varit det. Nu höjer vi ribban och siktar på att röja lokalerna minst lika ordentligt som grottorna. Håll efter rummen ni spelar i och släng ert eget skräp eftersom så blir det lättare sedan. Klossen har pantkärl, så inga burkar eller petflaskor behöver åka i soporna. Frammåt 22-tiden när pass 2 är slut men innan nattpasset drar igång så snyggar vi till alla lokaler så det är klart innan sista timmarnas äventyrande. Hjälp gärna till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar