måndag 27 april 2015

Alla redo? Mindre än två veckor kvar

På snacket jag hör låter det som att det kanske blir lite nya spel att bekanta sig med på Grottröj #10. Det pratas om både Into the Odd och Chainmail (som visserligen är äldre än Dungeons & Dragons, men nytt i Grottröj-sammanhang!)

Har det kännts som att vi blivit fler och fler de senaste gångerna? Det är både rätt och fel, i så fall. De senaste tre gångerna har vi varit runt 30 personer under dagen. Det är visserligen många fler än första gången vi körde Grottröj, men någon direkt ökning har alltså inte skett på ett tag. Däremot har vi sett något annat hända: en större andel av våra deltagare är där redan när första passet drar igång. Vad betyder det då? Jo, det betyder att du som har förberett något att spelleda har större chans att få göra det om du dyker upp inom så där första halvtimmen - innan spelgrupperna formas och splittras.

Till Grottröj #10 har vi bokat fem rum! Det kommer med andra ord att finnas gott om plats att spela, och jag vet att många har scenarion förberedda redan. Med så många rum har vi också möjligheten att dela upp oss i fler och mindre grupper. Du som är ny på att spelleda och känner att du vill börja smått kommer med andra ord att ha den möjligheten. Ta chansen i så fall!

Men hörrni, visst har ni börjat peppa? *pepp pepp pepp*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar