tisdag 5 maj 2020

Tack för ett fantastiskt Grottröj #30!

Jag brukar vänta med att skriva ett uppföljningsinlägg tills vi satt datum för nästa Grottröj, men ni får stå ut med ett extra inlägg den här gången :D

Grottröj #30 var mycket annorlunda, och betydligt mindre än vår originalplan av förklarliga skäl. Vi flyttade från Klossen till Discord, där vår server fortfarande finns med förberedda kanaler för spel. I skrivande stund rekryteras det spelare till en online-kampanj, så kika in! Servern kommer att finnas tillgänglig för dem som vill hitta spelare eller spela OSR via discord så länge den används.Vi hade tre grupper spelandes både första och andra passet. Jag erkänner att jag inte har full koll på vilka som spelade vad (inga studiecirkellistor att gå på, inga ansikten att känna igen när en går förbi en spelsal), men jag vet att min första grupp enbart bestod av spelare som bor långt bort och därför aldrig tagit sig till Grottröj. Min andra grupp var enbart umebor.

Under veckan innan konventet blev jag intervjuad av Västerbottenskuriren, och den artikel som blev resultatet publicerades i lördagens tidning.Den gemensamma pausen blev också annorlunda. Den inleddes med en livestream där jag öppnade ett paket jag fått under veckan (med tydliga instruktioner om att det var till Grottröj, skulle öppnas under pausen och skulle livestreamas).

Jag blev otroligt rörd och förvånad när jag såg innehållet:Old-School Essentials-boxen, med ett brev som förklarade att det var en gåva till mig, från flera av Grottröjs trogna supportrar.

En skulle kunna säga att min familj fick veta väldigt mycket om hur fantastiskt det här var under den följande halvtimmen då jag åt Grottröj-glasstårta tillsammans med dem :D

30 Grottröj är många, och det hade aldrig varit möjligt (eller roligt) utan alla deltagare. Vi har många Grottröj framför oss tillsammans <3 Tack för att ni vill träffas och spela old school med mig och varandra!

Nästa blogginlägg kommer när vi bestämt ett datum för Grottröj #31, som vi hoppas kommer att vara på Klossen igen. Samtidigt utvärderar vi och funderar på vilka erfarenheter från detta annorlunda Grottröj vi kan ta med oss och använda framöver. Vi ses, kära äventyrare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar