lördag 7 september 2019

Tack för senast! Välkommen till Grottröj #28 lördagen 23 november

Grottröj #27 var en lika trevlig tillställning som vanligt, med flertalet nya ansikten bland alla gamla bekanta. Den här gången spelades Svärd och Svartkonst, Labyrinth Lord, Toons, och The Mecha Hack.

Vi har redan bestämt att Grottröj #28 går av stapeln lördagen den 23 november. Markera det i kalendern redan nu, och fundera på om du skulle vilja spelleda något.

Jag fick frågan om skriptet som jag använt för att generera de rollpersoner som finns i ett block att ta av. Det är sedan ett tag tillbaka open source och finns tillgängligt på github. Pull requests tages tacksamt emot!

De rollpersoner som är med gång på gång på Grottröj verkar existera i något slags multiversum där de bara träffar varandra i dungeons. Det är naturligtvis fullkomligt rimligt, men om en skulle vilja flytta utrustning mellan rollpersoner blir det lite svårt. Därför kom förslaget om en in-game auktion upp, där rollpersoner kan köpa och sälja utrustning. Diskutera gärna om, hur och när en sån skulle kunna äga rum på vår facebook-sida, eller här i kommentarerna om du inte har facebook.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar