måndag 10 september 2018

Grottröj slår rekord, och datum bestämt för Grottröj #24

Nu har det gått lite mer än en vecka sedan årets tredje Grottröj, som var en hejdundrande succé.

Jag tvingade Linus på Studiefrämjandet att räkna hur många vi varit (förlåt, Linus), och svaret är att vi var 50 st.

Wow. Inte undra på att tårtorna försvann i en grisblink :D

Både första och andra passet hade vi fem stora grupper med spelare, och en grupp enträgna äventyrare stannade sent för ett nattpass också. Aldrig förr har så många röjt så mycket på så kort tid i Klossens historia!

Innan vi säger mer om den saken vill jag informera om att Grottröj #24 blir lördag 24 november. Då har vi bokat hela övervåningen på Klossen ännu en gång, och utlovar mycket äventyrande och trevligt samkväm. Lägg in det i din kalender redan nu.

Men, tänker du säkert, jag vill ju spela rollspel innan dess. Och kanske prova något annat än Old School..? Vilken tur att Umeå är Sveriges rollspelshuvudstad! Under hösten anordnar Studiefrämjandet rollspelskvällar för ungdomar varje tisdag kväll på Klossen. Är du lite för gråhårig för att vara ungdom kan du säkert spelleda i alla fall ;) Dessutom får vi inte glömma SävCon, 2-4 november. Norrlands äldsta aktiva rollspelskonvent, och minst lika mysigt som Grottröj.

Inom kort kommer vi att lägga upp ett facebook-event för Grottröj #24, som vi då kommer att länka till från den här bloggen. Du som har facebook kan alltid interagera med oss där, eller via vår sida. För dig som inte har facebook går det att hitta oss som arrangerar på www.rollspel.nu, eller via kommentarer här, eller mejl till bjorn.warmedal@gmail.com

Tack för senast, och vi ses nästa gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar