söndag 29 april 2018

På lördag är det Grottröj #22

Nu är det mindre än en vecka kvar!

Schemat ser ut som det brukar (se slutet på posten), och vi bjuder på glass i mingelpausen som vanligt. Kom som du är, var med så mycket du kan och vill!

Jag kan ta tillfället i akt att berätta om lite annat som relaterar till Grottröj och Old School-rollspel i allmänhet:
  • One Page Dungeon Contest har deadline för årets bidrag imorgon!
  • Grottröj har några tärningsset kvar för den som behöver (ett set är gratis för dig som inte har några sen tidigare, annars 35kr/st)
  • Det finns ett nytt fanzine på svenska: Hydra, som handlar om OSR och KSR - dvs amerikansk och svensk old school. Den är härligt anakronistisk och inspirerande. Tre nummer har släppts, och Grottröj har hunnit införskaffa några kopior av de första två. De kommer att finnas till försäljning (45 kr/st eller 80 kr för båda).
Har du aldrig varit på Grottröj tidigare? Ingen fara! Konventet har gjort sig känt som välkomnande och inbjudande. Om du dyker upp vid starten för ett pass har du stor möjlighet att få koll på vad som spelas och välja vad du vill vara med på. Kommer du under passet så ta en lov runt övervåningen på Klossen och knacka på rummen med rosa lappar på dörrarna - du lär hitta någon grupp som har plats för en spelare till!

Avslutningsvis kommer här schemat:
Upplägg:
10:00 - 15:30: Välkommen + Pass 1
15:30 - 16:30: Mingel
16:30 - 22:00: Pass 2, varje grupp tar paus vid behov
22:00 - hemgång: Nattpasset


Vi ses där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar