tisdag 19 december 2017

Grottröj behöver dig!

Nu har vi fått lite avstånd till Grottröj #20, som var en fantastisk händelse. Det var ett ovanligt stort utbud av olika spelsystem representerat, och en stor spännvidd i sortens äventyr. Det var också mycket folk - både nytt som gammalt!

En nyhet som vi tillkännagav under röjet är att Sanna slutar i arrangörsgruppen eftersom hon inte längre känner att hon har så mycket tid som hon vill ge det. Vi tackar Sanna för de här åren som hon hjälpt oss, och hoppas att vi ändå får se henne på framtida Grottröj.

En annan nyhet i samma anda tillkännager vi här och nu: Anders har fått ett längre vikariat (tjohoo!) som tyvärr är på annan ort långt borta. Vi vet ännu inte hur svårt det blir för honom att arrangera och medverka, men troligtvis blir det ganska svårt.

På tal om framtida Grottröj så består arrangörsgruppen framöver eventuellt av... mig! Jag skulle uppskatta hjälp. Det är där Du kommer in i bilden!

Att vara arrangör för Grottröj är inte värst ansträngande. Det innebär mest att vara bollplank, sätta upp några facebook-event varje år och kanske boka en lokal ibland. Naturligtvis ska du helst också vara med på de flesta Grottröj. Arbetsbördan är tillräckligt liten för att jag skulle kunna göra det själv, men det känns rätt tråkigt. Dessutom behöver jag någon som bromsar mina dumma idéer ibland (som till exempel när jag ville trycka upp hoodies med texten "AVLIDEN" på).

Hör av dig till mig och säg att du är intresserad! Utan arrangörsgrupp blir det trots allt inga fler Grottröj. Jag finns på facebook (Björn Wärmedal), på mejl (bjorn.warmedal@gmail.com) och på Whatsapp/telefon (0702450316).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar