söndag 17 september 2017

Tack för ert deltagande på Grottröj #19!

Många av våra återkommande deltagare hade förhinder den här gången, men deras frånvaro täcktes upp av en stor samling nya människor. Vi var någonstans mellan 25 och 30 personer, precis som vi varit de senaste gångerna.

Svärd och Svartkonst var väl representerat den här gången. Det har, välförtjänt, blivit ett regelsystem som många uppskattar och använder. För första gången provade några på att spela Barons of Braunstein, och själv spelledde jag två grupper i Lamentations of the Flame Princess.

Vi har inte bestämt datum för nästa Grottröj än, men det är dags att börja prata om Grottröj #20. Varför? Jo, för att det markerar slutet på femte året vi kör Grottröj och - som namnet antyder - tjugonde gången vi genomför ett Grottröj! Det är ett tillfälle att göra något nytt och speciellt.

Men vad?

Vi söker tips och idéer! Gör dig hörd i kommentarerna, i e-post till bjorn.warmedal@gmail.com, via facebook till Anders Bohlin, Sanna Norberg eller Björn Wärmedal eller på www.rollspel.nu till Björn Wärmedal eller DeBracy (Anders Bohlin).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar