tisdag 23 augusti 2016

Sommaren är kort, Grottröj är snart här igen

Oj, vad fort det gick.

Senaste Grottröj var 14 maj, och nu är det mindre än två veckor kvar till nästa. Lördag 3 september öppnar vi dörrarna för Grottröj #15. Vässa hörnen på tärningarna, mjuka upp handlederna och bered dig på utforskande, skatter och minnesvärda monstermöten!

För enkelhetens skull itererar vi de vanliga instruktionerna för arrangemanget:

Hur funkar det egentligen?
På lördag 3/9 klockan 10.00 samlas vi i Kloungen på Kulturhuset Klossen. Kloungen är den öppna ytan på övervåningen, intill trappan. Där säger vi arrangörer hej och går igenom lite av det praktiska runt evenemanget (var man kan skaffa mat, vart skräpet ska, och var toaletterna finns till exempel). Klossen är rullstolsanpassad och har hiss och handikapptoalett.

Grottröj är ett knytkalas: de som vill spelleda tar helt enkelt med sig något och får chans att presentera det de har att erbjuda i början av varje pass. Vi delar sedan upp oss så att grupperna blir någorlunda balanserade och så att så många som möjligt får spela något de är intresserade av.
Varje grupp ordnar själva med pauser och matraster men mellan passen (15.30 till 16.30) så har vi lagt in tid för mingel.

Hela evenemanget är drop-in och vi försöker alltid göra plats för de som dyker upp och vill spela, även om det bara är för en timme eller två.

Vi har valt att ha nöt- och jordnötsförbud på evenemanget. Hör av dig om du har någon annan allergi som vi bör ta hänsyn till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar