söndag 15 februari 2015

Den som väntar på något gott...

Kan få vänta ända till lördag 9 maj, för det är nämligen då Grottröj #10 blir av!

Ni som är uppmärksamma har säkert redan noterat att vi har en länk till eventet på facebook. Man kan också se en kort beskrivning på konvent.se. Redan nu kan ni alltså göra plats i kalendern för det tionde Grottröjet i ordningen.

Det är otroligt häftigt att vi hållt på så länge. Det är ännu häftigare att vi har vuxit ända sedan vi började. Från början var det bara en kväll med lite snack, sen en kväll med ett spelpass, sen två spelpass på en eftermiddag, sen en hel dag med två spelgrupper. Sen tre. Sen fyra.

De senaste tre gångerna har vi varit ungefär lika många deltagare sett över hela dagen, men det har skett en förskjutning i hur och när folk deltar. Det är en mycket större andel som kommer tidigt och stannar hela dagen än det varit förut; på Grottröj #9 var vi kring 25 deltagare redan när första passet kom igång.

Till Grottröj #10 går vi i tankarna att starta ett femte rum, om möjligheten finns. För att utreda den möjligheten skulle vi vilja ha kontakt med alla er som funderar på att spelleda något. Vi vill veta om och hur vi kan hjälpa er och stötta er så att det blir av!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar