onsdag 3 september 2014

Vilket röj! När är nästa?

Jäklar vad många vi var! För första gången så höll vi på att inte ha tillräckligt med spelledare till första passet. Till nästa gång skulle jag därför vilja säga att alla som känner att de kan tänka sig spelleda något gärna får ta med det :)

Men vad gjorde alla under dagen då?

Tunnels & Trolls spelades hela dagen, likaså det opublicerade Psychedelic Fantasies-äventyret Proteus Sinking med Labyrinth Lord som regelsystem. Äventyret Den visas torn gjorde come back och spelades för andra gången på Grottröj. Svärd och svartkonst var naturligtvis representerat och ett äventyr som även ska spelas på KlossCon i helgen, kallat Femte advent, spelades. Kanske största spelnyheten den här gången var däremot att Traveller fanns representerat.

Hemligheten som skulle avslöjas vet ni alla naturligtvis vid det här laget: fansinet GrottZine har nu haft premiär! Det planeras komma ett nytt nummer varje Grottröj. Bara 30 fysiska exemplar kommer att tryckas, så det är bäst att vara där för att minska risken att bli utan.

Grottröj #8 är planerat till 15 november, så markera datumet i kalendern redan nu.

Här kommer ett gäng bilder. Tack för senast, alla!

En lyktbärare (f.d. takläggare, men han var en ganska dålig takläggare så det lönade sig inte) bet i gräset (ja, han var en ganska dålig lyktbärare också, så det lönade sig inte heller) i Proteus Sinking. Likaså gjorde tre rollpersoner.

Anders visar en improviserad spelledarskärm.

Första numret!

Några av de tappra spelare som gav sig ut i träsket till den underliga strukturen som sägs ha fallit från himlen.

Gänget som spelade Tunnels & Trolls hade Erik som spelledare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar