fredag 15 augusti 2014

Nobelt besök på Grottröj #7

Det har bekräftats att vi får besök från hufvudstadten på vårt kära lilla konvent. Och inte vilket besök som helst, heller! Dels kommer Jonas (Eksem på rollspel.nu) som driver podcasten Viskningar från kryptan - den högkvalitativa OSR-podcasten på svenska. Dessutom kommer Christian (chrull på rollspel.nu), som är regerande svensk mästare i rollspel. Det aktualiserar frågan om huruvida vi borde arrangera EM i rollspel på Grottröj #8, men den diskussionen kan vi ta när vi träffas allihop :)

Det lär inte vara några problem att hålla alla sysselsatta med spel den här gången heller. Det ryktas om mer Psychedelic Fantasies, gonzo-postapokalyps i Mutant Future, Tunnels & Trolls och kanske till och med Traveller från 1977. Utöver det lär det säkerligen finnas annat att välja på också. Fyra rum är bokade åt oss.

I en av lokalerna på Klossen kommer förtidsröstning för Riksdagsvalet att pågå, så ni som tillhör valdistriktet kan passa på att ta med er röstkort (om ni fått något - jag har då inte fått mitt än) och göra er demokratiska plikt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar