måndag 14 april 2014

Dags att börja peppa!

Nu är det mindre än tre veckor kvar till nästa Grottröj. Planeringen har satt sig och schemat skiljer sig lite från föregående tillfällen. Så här ser det ut:

10:00 - 15:30: Pass 1
15:30 - 16:30: Matpaus
16:30 - 22:00: Pass 2, varje grupp tar paus vid behov
22:00 - hemgång: Nattpasset

Vi vet av erfarenhet att det tar en liten stund att komma igång i början, främst eftersom de som har idéer att spelleda vill pitcha dem och spelgrupperna formas för första passet. Den här gången har vi också planerat att duka upp på en större yta för den gemensamma matpausen, som också blir lite längre. Förhoppningen är att vi ska få lite mer tid att umgås, höra vad som spelas i de olika grupperna och vad som erbjuds att spela nästa pass.

Som vanligt är schemat en fingervisning snarare än hårda ramar, så man kan fortfarande komma när man vill och stanna så länge man har möjlighet :)

På facebook-sidan och i chatten på www.rollspel.nu har det pratats om Chainmail, Scenic Dunnsmouth, one-page-dungeons och hemmagjorda äventyr. Det kommer finnas gott om möjligheter att välja mellan och fyra spelrum att dela upp det på.

Vi har också beställt stämplar med texten "AVLIDEN" och undertexten "Grottröj" som man kan låna för att stämpla spelarkaraktärer, hirelings och henchmen som gått hädan i det hedervärda sökandet efter guld, rikedom och ära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar